Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας..

Όσο το φθινόπωρο μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας, τόσο αρχίζουμε να βάζουμε στην άκρη τα πολύ καλοκαιρινά μας ρούχα, για χάρη φθινοπωρινών outfits που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες απέναντι στην άστατη διάθεση που καιρός αρχίζει να αποκτά.. Τι καλύτερο λοιπόν από την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας με κομμάτια που σίγουρα θα μας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα τις φθινοπωρινές μέρες?

Συγκεντρώσαμε τα 4 απαραίτητα κομμάτια που η ντουλάπα μας πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει, ώστε να είμαστε προετοιμασμένες για κάθε μετεωρολογική αλλαγή!

  • Τα δερμάτινα μποτάκια επανέρχονται φέτος δριμύτερα για να δώσουν έναν stylish rock ύφος στις εμφανίσεις μας!
Τα χαμηλά μποτάκια που δίνουν έναν αέρα ροκ στα girly φορέματα μας και τα skinny jeans μας είναι και φέτος το ζευγάρι παπουτσιών που θα κλέψει τις καρδιές μας αλλά και τις εντυπώσεις στις καθημερινές μας εμφανίσεις! Κάθε γυναίκα οφείλει να έχει ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια, καθώς πρόκειται για το παπούτσι που τις τελευταίες σεζόν συνδυάζεται με τα πάντα και καταφέρνει να δείχνει πάντα κομψό και in fashion! Ένα ζευγάρι μαύρα ή σκούρο καφέ δερμάτινα μποτάκια μπορεί να συνδυαστεί στις πρώτες συννεφιές του φθινοπώρου με το ρομαντικό μας φόρεμα, με την φούστα, την  φθινοπωρινή μας ζακέτα ή με το skinny jean μας, προσφέροντας μας μια νεανική εμφάνιση μακριά από τα τετριμμένα και τα καθώς πρέπει! Δεν ξεχνάμε φυσικά και την άνεση που προσφέρουν, αφού δίνουν style στο outfit μας χωρίς την κούραση των ποδιών που έχουν τα ψηλά τακούνια!

  • Το wrap φόρεμα θα μας συντροφεύσει και στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις, αφού ταιριάζει σε κάθε περίσταση.
Πρόκειται για το πιο άνετο φόρεμα σε κάθε σεζόν! Σε στενή αλλά όχι εφαρμοστή γραμμή, με ντεκολτέ ή μη, mini ή Midi, είναι απαραίτητο για την φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα! Από ζεστά υφάσματα, στα γήινα χρώματα του φθινοπώρου,εγγυάται μια casual chic εμφάνιση αν το συνδυάσουμε με μποτάκια στις βόλτες μας για ψώνια ή για καφέ! Ακόμη, οι εμφανίσεις μας στο γραφείο μπορούν να αναβαθμιστούν, αν το συνδυάσουμε με χαμηλές γόβες και λεπτεπίλεπτα μακριά κολιέ! Ο συγκεκριμένος τύπος φορέματος κολακεύει όλες τις σιλουέτες, για αυτό μην φοβηθείτε στιγμή να το φορέσετε


  • Σέξι, κομψή, ιδανική για τις εμφανίσεις μας στο γραφείο, για βραδινές εξόδους ή και για stylish βόλτες στα μαγαζιά:  Pencil φούστα!!!
 Η pencil φούστα είναι από τα λιγοστά ρούχα που υπάρχουν σε κάθε γυναικεία ντουλάπα και όχι άδικα! Προσδίδει στυλ και κομψότητα στις εμφανίσεις μας, χωρίς να μας κάνει να χάνουμε το σεξ απίλ μας! Είναι το ιδανικό ρούχο για τις εμφανίσεις μας στο γραφείο, καθώς μπορούμε να κάνουμε μαζί τις άπειρους συνδυασμούς αλλά πάντα να δείχνουν περιποιημένες και κομψές! Μπορεί να συνδυαστεί με ένα απλό λευκό t-shirt, ένα λευκό πουκάμισο, μια ζακέτα, με την printed αέρινη μπλούζα μας, με τα πάντα. Δεν ξεχνάμε βέβαια πως με την ψηλόμεση Pencil φούστα μπορούμε να αναδείξουμε την λεπτή μας μέση, αλλά και τα καλλίγραμμα πόδια μας, ειδικά αν για παπούτσια επιλέξουμε αντί για φλατ, ένα ωραίο ζευγάρι μαύρες δερμάτινες γόβες!

  • Η δερμάτινη τσάντα είναι ιδανική για εμφανίσεις κάθε στιγμή της μέρας ή και της νύχτας μας!
Τώρα που το καλοκαίρι έχει περάσει, οι καλοκαιρινές τσάντες και τα μικρά τσαντάκια που μας συντρόφευαν στις βόλτες μας στις διακοπές μπαίνουν στην ντουλάπα! Τη θέση τους στο χέρι μας παίρνουν οι δερμάτινες τσάντες σε κλασικά φθινοπωρινά χρώματα (όπως το μαύρο, το σκούρο μπλε, το βαθύ κόκκινο και το σκούρο πράσινο), σε μέγεθος ιδανικό για all day εμφανίσεις! Από απαλό δέρμα, κροκό, ή δέρμα φιδιού, οι tote γίνονται οι αγαπημένες μας τσάντες, ενώ φυσικά δεν λείπουν από τις επιλογές μας οι μεγάλοι δερμάτινοι φάκελοι, που χωρούν όχι μόνο τα κλειδιά και τα κινητά μας αλλά και τα απαραίτητα προϊόντα για την ανανέωση του μακιγιάζ μας μέσα στην ημέρα!

1 σχόλιο: