Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πως να ντυθείς αποκριάτικα με ό ,τι έχεις στη ντουλάπα σου!





Ετοιμάζεσαι για ξέφρενα αποκριάτικα πάρτι αλλά δεν ξέρεις τι να ντυθείς... Θέλεις να μπεις στο κλίμα των αποκριών αλλά δεν έχεις καμία όρεξη να δώσεις μια περιουσία για μια στολή που δεν θα ξαναφορέσεις ποτέ στη ζωή σου...
Σου έχουμε τη λύση!!! Eκμεταλλεύσου σωστά τα κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου και δημιούργησε ανατρεπτικές και χιουμοριστικές εμφανίσεις χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ!

 
Άνοιξε την πόρτα της disco εποχής με ένα τζιν καμπάνα, ένα πολύχρωμο τοπ, ίσως ένα γιλέκο και φυσικά γυαλιά! Μπορείς επίσης να φορέσεις ένα δερμάτινο παντελόνι και μην ξεχάσεις τα απαραίτητα παπούτσια! Εάν έχεις βινίλ μπότες, φόρεσε τες και θα είσαι σαν να έχεις βγει από το χρονοντούλαπο της μόδας, εάν πάλι δεν έχεις φόρεσε απλώς τα ψηλοτάκουνά σου!
Ένα καρό πουκάμισο σίγουρα το έχεις... Και δυο και τρία... Ένα τζιν σορτσάκι επίσης έχεις... Καουμπόικες μπότες έχεις; Καπέλο; Ντύσου σέξι Cowgirl και αποπλάνησε τα βλέμματα. Οι άντρες έχουν ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτό το look (ακόμα και όσοι δεν το παραδέχονται)!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου