Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Προετοιμαστείτε για το σαββατοκύριακο...

Φίλες μου το σαββατοκύριακο έρχεται και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι' αυτό.
Ο καιρός απ'ότι φαίνεται θα είναι καλός οπότε είναι ευκαιρία να κάνουμε καμιά βολτίτσα με τον αντρούλη μας, τα παιδάκια μας, το αγόρι μας ή τις φίλες μας...

Εάν είστε ελεύθερες μπορείτε να οργανώσετε οτιδήποτε θελήσει η ψυχούλα σας, από μία βόλτα για ποτό, φαγητό, clubbing ακόμη ακόμη και μια εκδρομούλα κάπου εδώ κοντά...

Εάν είστε δεσμευμένες κανονίστε κάτι όμορφο για εσάς και τον καλό σας: κλείστε ένα τραπέζι σε ένα ωραίο εστιατόρειο, να δοκιμάσετε καινούριες γεύσεις ή ακόμη καλύτερα μαγειρέψτε του εσείς.
Κανονίστε να είστε μόνη στο σπίτι σας και καλέστε τον.
Ετοιμάστε του ένα ρομαντικό δείπνο με ωραίο φαγητό, κρασί και φυσικά αναμμένα κεριά.
Προτοιμάστε το έδαφος για μια ρομαντική και χαλαρωτική βραδιά για δύο.

Εάν είσαστε παντρεμένες με παιδάκι οργανώστε το χρόνο σας έτσι ώστε να κάνετε όσο πιο πολλά πράγματα μπορείτε με το παιδί σας αλλά και με τον σύζυγο.
Κανονίστε βολτίτσες για παιχνίδι και φαγητό, μπορείτε να πάτε σε λουνα παρκ, σε παιδότοπους όπου μπορείτε να πιείτε και τον καφέ σας. Μπορείτε να πάτε σε ένα φιλικό σπίτι που έχουν παιδάκια ή να καλέσετε εσείς τους φίλους σας στο δικό σας σπίτι.
Ακόμη κι εάν δεν έχετε σκοπό να βγείτε από το σπίτι προσπαθείστε να παίξετε όσο γίνεται πιο πολύ με τα παιδάκια σας είτε με τα παιχνίδια τους είτε κάνοντας αγκαλίτσες και ζουζουνίσματα.
Εάν είναι μεγαλούτσικα σε ηλικία μπορείτε να φτιάξετε και γλυκάκια μαζί τους: κουλουράκια ή κέϊκ.
Πιστέψτε με θα ξετρελαθούν!!!
Διαβάστε τους ένα πολύ ωραίο παραμύθι ή ακόμη μπορείτε να κάνετε χειροτεχνίες ή κατασκευές με πηλό. Στα πολυκαταστήματα μπορείτε να βρείτε υλικό και οδηγίες.
Γενικότερα καλύψτε επικοδομητικά το χρόνο που χάνετε μέσα στην εβδομάδα..
Μην ξεχνάτε ότι τους λείπετε....

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε και τον σύζυγο που όπως και να 'χει από τότε που αποκτήσατε παιδάκια έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.
Περάστε χρόνο μαζί, κάντε αγκαλιές, συζητείστε μεταξύ σας...
Εάν έχετε κοντά και κάποιο παππού ή γιαγιά να τα αφήσετε για λίγο, ακόμη καλύτερα!!!
Κανονίστε μια έξοδο για δύο, ένα ρομαντικό ραντεβού ή μείνετε στο σπίτι να χαλαρώσετε με ένα ωραίο ποτήρι κρασί....
Έτσι θα έρθετε πιο κοντά και θα θυμηθείτε τα παλιά.......... Περιποιηθείτε τον και δείξτε του ότι τον αγαπάτε ακόμη και ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει.....

Σας εύχομαι ένα υπέροχο σαββατοκύριακο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου