Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Έξοδος τις καθημερινές!!!

Τελικά έχω συνειδητοποιήσει ότι η έξοδος τις καθημερινές είναι πολύ καλύτερη από το να βγαίνεις τα σαββατοκύριακα..
Και ειδικότερα εάν βγαίνεις Δευτέρα ή Τετάρτη που τα καταστήματα είναι κλειστά.
Καταρχήν στους δρόμους δεν έχει κίνηση και φτάνεις στον προορισμό σου άνετα, χωρίς την ατελείωτη αναμονή στα φανάρια, χωρίς κόρνες και νεύρα.
Μπορείς να πας για φαγητό στο αγαπημένο σου εστιατόρειο χωρίς να έχεις κάνει κράτηση προηγουμένως και χωρίς να έχεις άγχος για το εάν θα βρείς τραπέζι.
Μπορείς να βγείς για ένα χαλαρό ποτό στο αγαπημένο σου μπαράκι γλυτώνοντας την πολυκοσμία και το στρίμωγμα του Σαββάτου.
Και γυρίζεις και νωρίς στο σπίτι σου γιατί πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς το πρωί για την δουλειά, αλλά ως δια μαγείας είσανι ξεκούραστη και ήρεμη...
Έτσι λοιπόν κι εγώ χθες πήγα στον κινηματογράφο...
Η ημέρα ήταν η κατάλληλη. Ο καιρός βροχερός και η δροσούλα αρκετή.
Ό,τι πρέπει για ταινία και ποπ κορν....
Η ταινία που είδα: BATMAN, Η επιστροφή του σκοτεινού ιππότη.
Ένα έχω να σας πω, το πόσο το ευχαριστήθηκα.........δεν λέγεται.
Μπαίνοντας στον κινηματογράφο με πήρε η ευχάριστη μυρωδιά του ποπ κορν και αμέσως μου άνοιξε η όρεξη...
Ο κόσμος ήταν λίγος και καλός και έτσι γλυτώσαμε την αναμονή στις ουρές.
Η ταινία άρχισε στις 21.00 κι εγώ κάθησα αναπαυτικά στην θέση μου να απολαύσω τον Κρίστιαν Μπέιλ.. (Όπως καταλαβαίνετε είμαι φαν...)
Το όλο concept, η πλοκή και ο τρόπος που διαδραματίστηκαν τα πράγματα ήταν καταπληκτικός.
Από όλες τις ταινίες του Μπάτμαν, νομίζω πως αυτή είναι η καλύτερη.Ο Κρίστιαν Μπέιλ κατάφερε να αποδώσει άριστα τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες: τον οργισμένο Μπάτμαν, τον γοητευτικό playboy Μπρους Γουέιν, τον εκδικητικό έφηβο και τον πιο ώριμο Μπρους που προσπαθεί να βρει το νόημα της ζωής.
Βεβαίως πρέπει να ομολογήσω ότι αυτό οφείλεται και στο ότι το καστ απαρτίζεται από πολύ καλούς ηθοποιούς, όπως επίσης είναι πολύ καλή από σκηνοθετικής άποψης...
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν
Σενάριο: Τζόναθαν Νόλαν και Κρίστοφερ Νόλαν
Πρωταγωνιστούν: Κρίστιαν Μπέιλ, Μάικλ Κέιν, Γκάρι Ολντμαν, Μόργκαν Φρίμαν, Τομ Χάρντι, Αν Χάθαγουεϊ, Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ
Υπόθεση
Εχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που ο Μπάτμαν εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Στη συνείδηση του κόσμου θεωρήθηκε από ήρωας, φυγάς. Εχοντας κατηγορηθεί για το θάνατο του εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ, ο Σκοτεινός Ιππότης θυσίασε τα πάντα για ό,τι ο ίδιος και ο Επίτροπος Γκόρντον ήλπιζαν ότι ήταν καλύτερο για το κοινό καλό. Για ένα διάστημα, η εγκληματική δραστηριότητα μειώθηκε δραστικά στην Γκόθαμ Σίτι, και πολλοί πίστεψαν ότι αυτό οφειλόταν στο νόμο που είχε εισάγει ο Ντεντ. Ομως, όλα θα αλλάξουν με την άφιξη μιας παμπόνηρης διαρρήκτη, η οποία διαθέτει μυστηριώδη ατζέντα. Πολύ πιο επικίνδυνη, όμως, είναι η εμφάνιση του Μπέιν, ενός τρομοκράτη του οποίου τα αδίστακτα σχέδια για την Γκόθαμ, ωθούν τον Μπρους να βγει από την αυτοεξορία του. Αλλά ακόμα κι όταν φορέσει και πάλι τη στολή του, ο Μπάτμαν ίσως να μην καταφέρει να τον σταματήσει.

Η ταινία διαρκεί 2 ωρίτσες και κάτι, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία και όχι βαρετή.
Αξίζει να τη δείτε!!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου